maanantai 27. elokuuta 2012

Hienoa edistymistä....

Aloha!

Tämän päivän kirjoitus voi olla hieman katkera, toiveikas, innostunut ja ylpeä.Aloitan siitä, että hertta aloitti juoksut torstaina (olen iloinen) toisaalta taas, olen niiiiiiiiiiin katkera, koska agility kurssimme jäi kesken ja seuraan pääsy ja vakitreeniajan saaminen kaatui sen kurssin kesken jäämiseen DAMIT! Kaiken lisäksi on NIIN vaikeaa päästä alkeiskurssille josta pääsisi vakkaritreenaajaksi, ja sekös harmittaa!

Hertan tyylinäyte Sohva kyttäämisestä coolit bögät jalassa, pöksyt on valmistanut meidän luotto pantanikkari Irene Vinha jonka taidokkaita pantoja tässäkin blogissa saatte vielä ihastella kunhan saan kuvattua koirat pantoineen.

 Samana päivänä tietysti olisi alkanut toko, no sen sentään sain järjestymään, perheemme juniori Paavo vaatimattomaan tyyliinsä aloitti toko uransa suoraan tokon jatkokurssilta, ja voi JEEESH! Miten voi olla 6kk ikäinen poika niin taivata <3 tietysti kaipasin herttaa treeneihin koska olemme hertan kanssa samalla aallon harjalla, mennään yhdessä hyvin ja kovaa hengitetään samaa tekemistä.

Paavon kanssa oli kuitenkin niin helppoa, koko treenin poika oli ns. vapaana hihna lojui maassa, koska ei ollut mihinkään kiire eikä menoa. Paavon kontakti treeni oli heti ensimmäisestä yrityksestä täydellisen ihanaa, poika vain istui ja katsoa napitti tarkasti mammaa silmiin ja oli ihmeissään että näin ihanasta tekemisestä saa vielä namin palkinnoksi. Siis seuraava haaste minulla oli saada poika innostumaan jostain muusta kuin silmiin tuijottelusta, joka toki on hyvin tärkeää :)

Hertan kanssa tietysti yritän muistaa ja ehtiä treenata kotona, joka on hieman haasteellista aina kahden koiran taloudessa, koska toinen koira on lukittava jonnekkin muualle siksi aikaa.. Hieman ollaan oltu laiskoja tässä treenaamisessa, ja LUPAAN että ryhdistäydytään.


Hertan tyylinäyte Sohva kyttäämisestä coolit bögät jalassa, pöksyt on valmistanut meidän luotto pantanikkari Irene Vinha (kiitos hänelle) jonka taidokkaita pantoja tässäkin blogissa saatte vielä ihastella kunhan saan kuvattua koirat pantoineen. Nämä pöksyt on syksyn uutta mallistoa ja jokaisen muotitietoisen cockeri tipun varma valinta!Tunnelin päässä saattaa näkyä valoa! Sain vinkin kaverilta koirakoulusta joka on todella hyvä, ja tottakai se on täällä helsingissä, tai siis anteeksi vantaalla. Hinta on vain päätä huimaava 22€ kerta... Mutta, kaippa sitä haluaa hyvän pohjan saamiseksi maksaa mitä vain.....

On mulla vaan aika hienoja koiria, sen sanon.Terkuin Sari !