torstai 14. marraskuuta 2013

Enemmän duuoo Ku sooloo!

Keskiviikon treenit Bang! Meni aika kivasti. Päätin jo matkalla, että tänään tehdään yhdessä töitä. Ja niin me myös tehtiin. Hertta oli ihanan elastinen, ja nopea, vielä saisi kyllä olla minussa lisää vauhtia, sitä vauhtia tuolla koiralla kuulemma olisi vielä jossain säästössä?!? Oh no! Sanon minä siihen. 

Nautin kovasti tämän viikon treeni-pähkinästä. Ekat neljä estettä oli aluksi, se meni kuin vettä vaan. Vaikka mulla oli omat epäilykseni asiasta.. No saatiin siis lisätehtävä. 10 estettä lisää rataan, hieman putkesta pituuteen ja putkeen luukutusta ja siitä tiukka pakko valssi, ja sen jälkeen yritettiin persjättöä piirroksen vasemmalta puolen, ei onnistunut. Vaihdoin puolta, ja sehän meni. Olin ihan yllättynyt kun sainkin tehtyä päällejuoksun ihan kuin huomaamatta! Ja lopuksi koko pätkä.. Siihen mennessä seuraava ryhnä oli jo tullut paikalle, ja mua taas kerran jännitti, niin monet katsojat. No hertta reagoi jännitykseen ja varasti lähdössä, palautin sen takaisin, pysyi paikallaan ja lähdettiin liikkeelle. Siitä tuli niin flow! 

Se fiilis kun sä itse osaat ja kerkeät kirittämään myös koiraa ja keskittymään koiraan, eikä siihen omaan kompostointiin. Loppuun saatiin seuraavalta ryhmältä mojovat aplodit, mulle onnen kyyneleet silmäkulmiin ja juhlalta kommentin "hyvä!!!!!!" Ja todella leveän hymyn. 

Siitä vaan tulee melko hyvä fiilis kun tekee hyvin, ja saa siitä palautetta. 

Hertta pääsi melkein kuin palkinnoksi hyvästä suorituksesta fyssarille. 

Vielä keskiviikosta, sain taas hyviä hetkiä palkattua herttaa hiljaa olosta ja rauhoittumisesta. Tästä se lähtee. 

Tänään käytiin fyssarilla. Saatiin kehut, että ei ollut yhtään niin jumissa kuin viimeksi. Ja painoakin oli pikkupossulta lähtenyt hyvin!!! 

Hoidon päätteeksi saatiin pitkä lista uusia venytys ohjeita. Hertta oli taas oikein tyytyväisen oloinen hoitoonsa. 

Viikonloppuna osallistun Leena Piiran koiran liikkeet seminaariin, ja sitä ennen käyn hieman treenaamassa koiria <3 

Mukavaa tulevaa viikonloppua!