tiistai 21. toukokuuta 2013

Ryhtiliike numero sata.

Se piste kun pyörä onkin alkanut pyörittää oravaa. 
Tämä päivitys on kaikkia edellisiäkin päivityksiä täydempi kaikennäköisiä selityksiä sille miksi en ole muka muistanut kirjoittaa.

Syy on jokseenkin tässä! Olemisen sietämätöntä keveyttä jota Paavo hyvin kuvaa, ei minun kalenterissa ole paljon näkynyt. 


Hertan kanssa agilitytreenit agi-akatemiassa ovat olleet huippuja! Hertta on niin taitava ja minä vain räpellän hätäisesti sinne ja tänne, kun olen miljoona kertaa hukassa kaikkien persjättöjen ja valssien, kuolleiden kulmien ja niiden helvetin keppien varjossa. 
Tokosta pidämme luovaa taukoa, kun tuntuu että ollaan molemmat aika bookattuja agilityn saralla.

Kesän aikana pitäisi aloittaa verijäljen veto, kunhan aika töistä ja normaalista arjen pyörittämisestä riittäisi siihen.. 

Olen myös ollut Paavon kanssa hyvin tiukalla näyttelyjaksolla, jossa esiintyy Hikeä ja kyyneleitä aina kun on aika pestä ja föönata Paavo ennen seuraavaa koitosta, tämä on ollut yksi suurimman osan kalenterista haukkaava harrastus. 
Spanielin näyttelyyn valmistaminen kun ei ole niin helppoa. 
Ensin mietit tarkkaan millä aineella pesee ja sitten on rouva fortuna ja ennustaa säätä kannattaako pestä nyt vai vasta illalla, sitten kun olet saanut pesun päätökseen onkin se kaikista haastavin vaihe, koiran kuivaksi föönaaminen. Ymmärrän niitä jotka fuskaavat ja jättävät koiransa kosteiksi, koska hommaan menee niin pirusti aikaa ettei sitä tee jos ei aivan oikeasti ole sisua. Siinä vaiheessa kun kättä puuduttaa, pitää kammata ja föönata niin helvetisti jotta karvan saisi pysymään suorana, ettei se taipuisi laineelle. 
No onhan tietysti pienelle pojalle menestystäkin syntynyt 2x 2 juk1, 4 SA, juk2, juk3x 2, juk4x 2 + epävirallinen ROP juniori Helsingissä ja paras uros 4 <3 

Ollaan myös muutettu uuteen asuntoon jonne sain koirille aivan oman huoneen! How cool is that?! Koirat tykkää uudesta kodista, vaikka itse en syttynyt asuntoon.,.

Hertan tyylinäyte uudessa omassa huoneessa nukkumisesta. Elämässä on siis ollut muutoksia syksystä, menimme mieheni kanssa naimisiin, itse olen muuttanut elämän suuntaa ja alkanut kuntokuurin joka on tuottanut tulosta hyvinkin paljon. :) 

Hertta on ollut myös melko kiltti tyttö, hertta aloitti juuri sopivasti juoksut ennen kesälomaa ja hoitoon menoa <3 
Onneksi tämä ei haittaa agilityä, koska nykyään treeneihinkin saa osallistua juoksuisena pöksyt jalassa! Treeni virettä juoksut eivät ole haitanneet muuten kuin neidin herkkänä mielenä ja kärkkäänä haukkumisena, joka on muuten ihan pirun rasittavaa! ARGH! 

Tästä tuli mieleeni että ensimmäisissä ast:n treeneissä valmentajan mielestä ollaan liian hyviä noihin treeneihin, on eli meillä on paljon opittavaa ja voidaan Kaikessa rauhassa fiilistellä ja treenata niitä asioita jotka meillä on vielä haussa, kuten kepit, enää 5 verkkoa jäljellä! Jaksaa jaksaa! 


Tästä pääseminenkin kesä tunnelmiin! Oltiin viikonloppuna tädin ja hänen miehensä ihanalla mökillä ja nautittiin niin! Paavo ainakin oli poikki ja nautti täysin poskin. Hertankin kesä alkoi punkkien täyteisenä, 4 punkkia 4 päivän aikana! Voi Yrjö yäk! 

Tässä tämän lauman kuulumiset! Lupaan päivittää keskiviikon agi treenien jälkeen miten meni! 

Kisa toiveita olisi jo kamalasti! Jospa päästäisiin syksyllä ihan kisaamaan asti, joka kauhistuttaa ja samalla kutkuttaa ajatuksena. 

Kesäisin aurinko suukoin! Sari & kevät pörriäiset !