sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Hyvä päivä.

Muutama päivä on ollut tosi hyvä. Treeni kulkee, niin oma kuin koirien. Hertta on ollut ihan super! Mahtavaa asennetta,  love it!

Tämän illan pelastuskoira treenit oli loistavat ja samalla oudot... etsintään lähtö oli jotenkin ärsyttävä.. haukkui taas pitkästä aikaa kurkku suorana. Kun hiljeni karkasi etsintään   (joka on toisaalta hyvä) mutta vastaan tuli ulkoilijoita joita hertta luuli etsittäviksi, eikä kuunnellut ollenkaan luoksetulo käskyä. Niin se ulkoilija sitten potkaisi herttaa... no ei siinä mitään. Sain nollattua lopulta tilanteen, ja sitten homma alkoi sujumaan. Tarkat ja hyvät ilmaisut. Teemana oli liikkuvat maalit. Ei välittänyt hankalasta maastosta eikä liikkuvista maaleista, ainut oikea ongelma on se, että hertta rähmii maalihenkilöitä... no sitä aletaan kitkemään pois. Prosentit onnistumisista 100% :) joten hommaa olisi vaikeuttettava, nyt kun ketju on kunnossa ! Mahtava hertta.

Keskiviikkona oli asennetta enemmän kuin millään treeni kerralla agilityssä! Ihana mimmi. Itsekkään en ollut kovin huono!

Paavon pelastuskoira treeni oli pitkään aikaan paras ! Sivulle tulot aivan täydelliset, onnistumiset 100% ei hämääntynyt tänään puhuvista maaleista, jotka viime kerralla oli aivan super pelottavia. Paavo oli liekeissä, se on tarkka ja tunnollinen työskentelijä. Ilo katsoa kun Taneli ja Paavo tekee yhdessä. Taneli on ollut useamman viikon leirillä, joten Paavo on lomaillut, ja loma on näköjään saanut sivulle luovutuksen loksahtamaan kohdalleen!! Sitä on kyllä työstetty aika helvetisti. On melko tylsää ja hidasta tehdä hyvä pohja ilmaisuun, mutta se on maksanut vaivan.

Ehkä ollaan osattu jotain. Hyvä päivä.

T. Sari