maanantai 19. marraskuuta 2012

Jälki hommia ja järki hommia...

Heipä hei hyvää iltaa.

Launantaina kävimme viettämässä kostean, mutta antoisan päivän oittaalla ensin ulkoillen koirakaverien kinan ja emmin kanssa + tietysti koirien henkilökunta oli mukana.
Tämän jälkeen kävimme vetämässä jäljen, paavo nuorimpana sai mennä ensiksi, Ja voi hurja kuinka paavoa jännitti, samaan aikaan oli jännittävää ja hauskaa, ja lopulta löysimme jäljen päähän ja aivan jäljen mukaisestikkin.
Kunhan poika tuosta kasvaa talven yli, niin on hyvät lähtökohdat taippareiden jälkeen lähteä mejä-kokeisiin.

Vasemmalta lähtien Hertta, Kina ja Paavo kaahaavat oittaan polkuja 17.11.2012Tottakai myös hertta pääsi jäljelle ja tästä neidistä vasta työmotivaatiota ja draivia löytyikin siihen hommaan! Kaadolle päästiin upeasti, ja neiti oli sitä mieltä että olisi voinut mennä pidempäänkin.

Olemme myös treenanneet tokoa, ja olemme olleen hieman ehkä eri taajuuksilla, koska treenit ovat menneet aivan mönkään..
Onneksi tämä päivä pelasti minut jo luovuttamiselta, niin agilityn poispäin käännöt menivät loistavasti, myös oikea puoli alkoi sujumaan (vihdoin) ja tokossa treenaamme pysähtymistä ja paikka istumista ja luokse sivulle tuloa. Treeni meni kaikin puolin kivasti, miä nyt muutaman kerran hertta oli sitä mieltä että on ihan tylsää istua ja sipsutteli minun perääni..
Josta palasimme hyvin liukkaasti takaisin lähtöpisteeseen.


Lauantaista piti mainitsemani, meidän ulkoiluseurueessamme ollut 11 vuotias cockeri leidi emmi teki järisyttävän hienon jäljestys-suorituksen elämänsä ehkä virallisesti ensimmäistä kertaa. Reitti oli hyvin märkä ja mutkitteleva, ja tämä lady pääsi kaadolle ennätys ajassa! Toivottavasti hertta on yhtä hieno ja rauhallinen mutta taitava lady vanhana!

Seuraavan kerran kuulette meistä varmastikkin torstaina treenien jälkeen. See u soon!


T. Sari & tassusankarit