sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Välistä vetoa sanon minä !

Maanantain treenit olivat kivat perus treenit, helppoja ohjauksia, helppoja tekniikoita, joihin saatiin paljon varmuutta ja uudenlaista tekemisten makua. 

Takaa kierrossa hertta on haka, mutta takaa leikkaus putkeen osoittautui kesän treeni kohteeksi keppien ja keinun kanssa! Syksyyn on vielä aikaa, joten ehkä me ihan oikeasti joskus päästään starttaamaan! Unelmia kai saa ja pitää olla? 

Keskiviikon treeneissä oli kolme aihetta, rataa, välistä vetoa ja putkeen irtoamista, pikkuisen lämmittely pätkän kanssa :). Saatiin lämmittely radalta kehuja, ollaan ihan omasta mielestäkin edistytty huimasti! Koska siinä oli ekaa kertaa flow! Me ihan oikeasti osattiin, uskomatonta kuinka hyvältä tuntui. Välistä vetojen ajoitus oli päin pyllyä, mutta sekin alkoi sujumaan :)) kuinka kivaa!! 

Sitten rata. Ai ja voi oli niin vaikea koska hertan putken ja a:n erottelu on vielä vireillä ja a putken päällä veti hertan kerta  toisensa jälkeen aalle, jopa mun jalkani yli joka oli edessä, joten pakkosauma oli juosta putken vasemmalta puolelta ja tehdä valssi ennen seuraavaa putkea, voin kertoa että sain juosta ja kovaa! (Taka-leikkaus ei toiminut, hertta ei vain osannut sitä joten siksi tämä super vauhtipätkä) 


Toivottavasti piiperryksestä
Saa selvää. 

Sitten putkien jälkeen oli pakkovalssi, ja kappas kummaa, ennakoin aivan liikaa, hertta meni väärältä puolelta ohi ja jouduin korjaamaan, joten oli ihan helvetisti myöhässä, kun olisi pitänyt juosta helvetin kovaa putkien väliin heittämään hertta sinne toiseen putkeen.. 

No opittiin taas ihan äly paljon uutta? Ja kerrattiin vanhaa. 

Olen myös tehnyt listan kaikista tekniikoista ja esteitä mitä meinataan kesällä treenata lisää. 

Ostan myös seuraavissa treeneissä agility akatemian dvd:n Tueksi tähän treeniin.

Olen myös alkanut etsimään uutta treenipaikkaa v. 2014 syksylle, koska silloin meidän uusi kaupunki on Hämeenlinna, ja kaikkia treenejä en pysty Helsingissä asti tekemään, joten vinkkejä otetaan vastaan ! 

Myös tulevaisuuden suunnitelmat vaivaavat mieltäni, mikä minusta tulee isona ihan oikeasti. 

Onko hoitotyön kutsumus suurempi, kuin eläinten kanssa tekemisen ja harrastamisen tarve? Päivätyö, vaikkakin huonommalla palkalla kutsuu sieluni sopukoissa. Jossain se
Vielä on. 

Keskiviikkona on meidän viimeiset treenit kuukauteen! Aika hurjaa. Eli hertan loma alkaa virallisesti 20.6 

T. Sari