torstai 15. marraskuuta 2012

AgiTokoNäyttely, Koiran ominaisuuksien käyttely

Hei,

Aikaa on taas viime päivityksestä kulunut jonkin aikaa. Agilityn treenaaminen sujuu kuin tanssi paitsi viime treeneissä mikään ei mennyt niinkuin piti... joten se siitä. Paitsi ohjaus pätkä ja vasen poispäin käännös toimivat kuin unelma.

Tänään kävimme tokon jatkokurssin ensimmäisellä kerralla, siellä päiviteltiin tilanne millä tasolla ollaan, ja ohjaajan mukaan jopa olemme edistyneet, tästä syystä vihdoin olen katsonut toko-kokeen ajankohdaksi 30.3 vuokkoset areenalla, jolla silloin starttaamme alo luokassa ensimmäisen kerran.

Treeneissä tänään lopussa harjoittelimme koiran paikalleen jättöä ja luoksetuloa, olin epävarma siitä että jääkö hertta paikalleen vai sipsutteleeko neiti perässä, no kyllä se onneksi sinne jäi ja tuli hienosti luo sivulle käskystäkin, ja melkein (vahingossa) tarjosi oikeaa puoltakin sille liikkeelle!

Tehtävää on enemmän kuin aikaa, joten saas nähdä miten käy. Sivulle tulo on yhtä hinkkaamista joka tuntuu ettei se tuota tulosta ollenkaan, joten nyt sitten aletaan vaatimaan kai ihan kaikkeen se sivu ennen liikkeelle lähtöä, joka on tietysti hieman hankalaa, koska on kaksi koiraa hihnan päässä.

Samalla meillä on myös agilityn treenaus käynnissä ja treenataan siis tuon pikkumimmin kanssa oikein urakalla. Onneksi vapaita levon hetkiäkin löytyy tässä kuva maanantain ulkoiluretkeltä oittaalle, Hertalla on päällään Janutexin  metsähaalari, sitä ilman oltaisiin pulassa!

Paavon kanssa olemme olleet kiireisiä näyttelyiden suhteen, messukeskuksen best in pentunäyttelyssä paavo oli hienoin tuloksin ROP Pentu ja RYP2 pentu.

Olen niiin ylpeä tuosta pojasta, paavon kanssa treenaamme tällä hetkellä seisomista, koska poika tykkää liikutella jalkojaan hieman liiankin innokkaasti kehässä ollessaa, joka ei ole niin kovin kiva harrastus.

Paavo myös treenaa pikku paloja tokoa, enimmäkseen maahan menoa, koska niiden apujen häivyttäminen on niiiiiiin hidasta :D. Paavon kanssa menemme tokokokeeseen aikaisintaan ensi vuoden lopussa.

Tässä kuva paavosta nauttimassa ansaittua vapaapäivää oittaalla näyttelyn jälkeisenä päivänä.


Ps. mitä tekisinkään ilman näitä koiria!

Rakkain terkuin, Sari ja koirat!