perjantai 2. marraskuuta 2012

Syksyn menoa.

Pitkästä aikaa!


Hei, olemme pitäneet hiljaiseloa hertan juoksuista lähtien, no se aika on takana! Olemme Back in the bussines! Pahoittelen, teksti polveilee ja pomppii, koska asiaa olisi paljon ja aikaa vähän, yritän siis kiteyttää syksymme yhteen kirjoitukseen.

Paavo kerkesi käydä hakemassa Hyvinkään spanieliliiton erikoisnäyttelyssä ROP pentu tittelin ja eikä vain sitä vaan myös BIS 2 pentu tittelin. Olen niiiiiiiiin tyytyväinen tuohon poikaan!

Paavo BIS2 pentu ! <3 tämä poika on jotain vaan niin luonnostaan mageeta!  Kuva: Jenni Ruutiainen


Paavo kävi myös 4 kerran pentukurssilla, ja hienosti meni kontaktissa ollaan jo mestari tasolla, mutta maahanmeno ilman apua ei sitten häivy millään.

Hertta aloitti uudestaan agilityn treenaamisen Agility akatemian alkeiskurssilla, ja kyllä kannattaa maksaa siitä ilosta se mitä he tasokkaasta koulutuksesta kustantavat. Saatiin jo ensimmäisellä kerralla aivan uudenlainen tatsi treenaamiseen, ja ollaankin treenattu joka päivä valssaamista ja eteen lähetystä, ja voi miten tuo tyttö on kuumaa kamaa!
Hertan toko treenaus on ollut hieman jäissä vaikka treenataan joka päivä, mutta sivulle tulon hinkkaus tuntuu olevan niin turhaa ja turhauttavaa, koska neitiä ei kiinnostaisi yhtään... Sanoisinko siis *PUUUUH*

Nivoakseni molempien koirien koulutustilan yhteen lauseeseen kesken, mutta eteenpäin mennään, ja töitä tehdään, mitään kun ei töitä tekemättä saa valmiiksi, jos silti saa valmiiksi ikinä (kuka tietää).

Olemme saaneet monilta ihmisiltä tukea ja tietoa agilitystä ja metsästystreenistä ja kaikenlaisesta treenaamisesta, ja haluankin kiittää heitä kaikkia jotka ovat meitä ohjanneet ja neuvoneet pääsemään alkuun.

Lopun tekstin varaan pannoille, syksy on ollut meille hyvin pantarikasta aikaa, löysin mussuille satulahuoneen aivan upeat kodinvaihtaja pannat! katsokaa ja ihailkaa! Hertan satulahuoneen on bongannut vakipantanikkarimme, jota olemme saaneet myös eskorteerata oittaalla metsälenkeillä, kiitos hänelle bongauksista ja upeista uusista kankaisista pannoista ja tottakai lenkeistä.Syksyisin terveisin, Sari, Hertta & Paavo