keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Tunnelmia tunnelin pimeällä puolen.

Moikka! 
Treenattiin kuin treenattiinkin eilen hertan ja Paavon.kanssa tokoa, ja juu, aivan sitä samaa mitä vajaa 6kk sitten.. Ainakin hertan kanssa. 

Motivoiti ei onnistunut oikein mitenkään, seuraaminen oli todella väsynyttä ja lahnamaista, MUTTA! Maahan menot olivat oikein hienoja! Ja neiti jopa teki pysähdyksiä, toki jäävät olivat mukaansa vetäviä.. Ehkä me ollaan 100vuoden päästä valmiina siihen toko starttiin ja bh kokeeseen.. EHKÄ. Taistelutahdon kohotus toimi, mutta kun lelu meni piiloon se into hävisi kuin hiekka siivilästä.. 

 Tää hertan uusi panta kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! 



Paavon kanssa oon paljon toiveikkaampi, pojan kun saa motivoitua niin hyvin kaninkarva lelulla! Jopa liikaakin. Mutta se poika on vihdoin ymmärtänyt mitä perusasento tarkoittaa, toki Paavoa siihen joutuu hieman vielä auttamaan, mutta kyllä on mukava tunne kun kirjaimellisesti tunnet missä koira on koska sen lapa on sun jalkaa vasten <3 ja seuraamisesta tulee vielä niin hienoa, pitäisi vain mennä toko kurssille sen kanssa niin saisi ideoita tuon pojan oppimiseen. 

Minusta on näköjään tullut niin mukavuuden Haluinen, etten enää niin herttaa tokoon viitsi edes treenata koska ei neitiä pahemmin kiinnosta, niin eipä siinä muu auta kun tahkota agilityä joka kiinnostaa. Toki treenaan jos joskus kävisikin niin että kadonnut into palaisi. 

MUTTA pakko on tunnustaa että oon viimeiset 4kk haaveillut omasta palveluskoirasta/paimenesta... Voitte vaan kuvitella kun näiden kahden sympaattisen hullun kanssa on kaikki aivan kesken niin ei pk koiralle ole aikaa.. Vielä. Siinäkin se varmaan tulee seinä vastaan kun haluaisi harrasta aivan kaikkea, mutta mistä aika? 

Sitten sisuunnuin ja päätin että jos en saa. Pk koiraa voin silti harrastaa hertan kanssa hakua ja tehdä bh kokeen ! 

Tänään meillä on taas agi treenit ja mielenkiinnolla odotan hertan käytöstä näin juoksujen aikana treeneissä.. Toivottakaa onnea! 

Raporttoin varmasti illalla enemmän niistä sitten. 

Loppuun meidän pantanaulakko, osa pannoista korissa, ja osa eteisessä kiinni hihnoissa ;) 


Puss puss! T. Sari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti