sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Perus settiä

Keskiviikkona oli Lotan hallilla meille uusi kouluttaja vetämässä treenit, hertta toimi hyvin niinkuin aina. Omat valssit oli hieman öö..käsi nousi liika ylös.. sitten  hiottiin mun liikettä putkelta hypylle ohjauksessa.  Oli taas tosi hyvä fiilis! On se kiva kun koira osan ajasta toimii bueno.

Sunnuntain peko treenissä, eli tämän illan treenissä hertta aloitti toimintansa etsimällä tyhjiä, kun se haluaa tehdä yksin eikä oikein ole hallinnassa... no etsi tyhjät ja yllättävän hyvin kääntyi kun ohjasin suuntaa juuri piiloon mennen maalin perään. Ekalla kävi maalin sylissä (kyykyssä oleva maali)... tosi hyvä ilmaisu noin muuten.. seuraava ihan helppo(seisova maali), aikamoinen ryteikkö, ei koskenut maaliin. Perus sievä ja hyvä ilmaisu. Kolmatta ei meinannut löytää millään(makaava maali),  sitten löytyi kun mentiin yhtämatkaa ja antoi ohjata. Viimeinen oli rakennuksen sisällä, ja se oli paras. Hyvä selkeä tarkennus maalille ja selkeä ilmaisu.  Vauhtia koko treenin jaettavaksi muillekin asti.... Odotetaan kokemuksen tuomaa varmuutta tarkennuksiin... mutta on se vaan niin ♡
aihe treeneissä varmasti seuraavan vuoden yhteistyö ja ohjautuvuus.

Odien kanssa keskiviikon agi treeneissä oli teemana lähihallinta ja sitten tehtiin keppejä ohjureilla. On se huikea ja itsekkin saa tehdä töitä. Siinä vaiheessa kun väsymys alkoi painaa alkoi keskittyminen mennä... mutta saatiin työvoitto ja tehtiin lopussa onnistuneita juttuja ennen kuin lopetettiin,  tavoite on lopettaa aina onnistumiseen ja tehdä vähän kestävyyttä keskittymisen kanssa.

Paavon peko treenit meni hyvin! Se on magee. Jotain pieniä katkoksia oli, prosenteilla ei juhlita, mutta sen vire oli loistava, ja luovutukset loistavia kokoajan. Se on paljon parempi kuin hertta 😊 vaikka herttakaan ei todellakaan ole huono.

Ollaan muistutettu mieleen pysähtymisiä, no eipä oo taas mitään ruusuista hommaa... toistoja toistoja...

T . Sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti